You are currently viewing Resultatet av 6 år med lågkolhydratkost (LCHF)

Resultatet av 6 år med lågkolhydratkost (LCHF)

Friskare än någonsin tack vare lågkolhydratkost (LCHF)

För 6 år sedan började jag min hälsoresa mot ett friskare och lättare liv. Jag var då nyss diagnosticerad med diabetes typ 2 (sockersjuka) och vägde 155 kg. Det alternativ vården hade att erbjuda var medicin och fettmakirurgi (gastric by-pass). Inget av dessa alternativ tilltalade mig och jag var övertygad om att det måste finnas andra, mer naturliga alternativ. I mitt tidigare inlägg kan du läsa om vad som fick mig att välja lågkolhydratkost (LCHF) före medicin och fettmakirurgi.

friskare än någonsin

Idag är jag friskare än jag någonsin har varit i hela mitt vuxna liv med medicinska värden som är så bra de kan bli hos en frisk människa och jag har gått ner nästan 70 kg i vikt. Eller som min läkare sa när jag var på den årliga hälsokontrollen för några veckor sedan, ”Det kan inte bli bättre än så här” ”Vad du än gör, sluta inte med det”. Jag är idag oerhört glad över att jag fattade det beslut jag gjorde för 6 år sedan då jag helt har kunnat undvika medicin och jag har inte behövt stympa i övrigt friska organ inuti min kropp.

I bilden här nedanför ser ni mina värden på proverna jag tog innan hälsokontrollen och de talar sitt tydliga språk.

resultatet efter 6 år med lågkolhydratkost lchf

Med facit i hand så tänker jag utan tvekan följa min läkares råd och min egen erfarenhet. Jag tänker inte ändra på någonting utan fortsätter som jag gjort de senaste 6 åren. Man ändrar inte på ett vinnande koncept!

Lämna ett svar