You are currently viewing Min hälsoresa har uppmärksammats hos Kostdoktorn.se

Min hälsoresa har uppmärksammats hos Kostdoktorn.se

Kostdoktorn.se har uppmärksammat min hälsoresa

Det är med glädje som jag idag konstaterar att min framgångsrika hälsoresa har uppmärksammats där den en gång startade, nämligen hos Kostdoktorn.se. Det var genom Kostdoktorn.se jag kom i verklig närkontakt med LCHF och fick så pass mycket bra information att jag vågade gå vidare och ge LCHF en chans istället för att påbörja medicinering mot sockersjuka (Diabetes typ 2) och genomgå en Gastric By-pass operation. Det är det bästa beslut jag tagit i mitt hela liv törs jag säga!

 

Kostdoktorn Facebook Ja man kan reversera typ 2 diabetes

Under åren som gått har jag fördjupat mig ytterligare i ämnet och följer forskning och utveckling med stort intresse. Tyvärr är det alldeles för många människor som lider helt i onödan på grund av att sjukvården idag i mångt och mycket är styrd av läkemedelsindustrin, en industri som inte vill att vi ska kunna bli friska och må bra utan att behöva deras ofta mycket dyra preparat. Detta gör att väldigt många människor förleds att tro att sockersjuka (Diabetes typ 2) är en kronisk sjukdom som över tid gör dig allt sjukare genom det som kallas för naturalförloppet och som uppstår när man enbart behandlar symptomen och inte gör något åt det som ORSAKAR symptomen. Detta förlopp är dock något som går att undvika genom att göra något åt själva orsaken till symptomen och med det går det alltså att reversera sockersjukan (Diabetes typ 2), i många fall enbart genom att ändra kosten och sin livsstil. Sockersjuka (Diabetes typ 2) är INTE en kronisk sjukdom och den går att reversera!

Igår publicerade Kostdoktorn.se ett gästinlägg skrivet av Dr. Jason Fung som är en kanadensisk njurspecialist och världsledande expert på periodisk fasta och LCHF. I gästinlägget ”På väg mot ett botemedel för typ 2-diabetes” beskriver Dr. Fung på ett mycket bra sätt vad som orsakar sockersjuka (Diabetes typ 2) och hur man på bästa sätt undviker att få denna sjukdom och även hur man kan reversera den som jag gjort. Läs hela inlägget så får du en bra bild av hur allt hänger ihop gällande sockersjukan (Diabetes typ 2).

Lämna ett svar